Spouwmuurisolatie Roeselare

Woonachtig in de omgeving van Roeselare en op zoek naar een isolateur bij u uit de regio? Dan bent u bij vindSpouwmuurisolatie.be aan het juiste adres. Wij werken samen met vele spouwmuurisolatiefirma's uit heel Vlaanderen. Door isolatie offertes van verschillende isolateurs uit de regio van Roeselare met elkaar te vergelijken kunt u behoorlijk besparen op de kosten van isolatie.

Spouwmuurisolatie-Roeselare

Voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie heeft een aantal fijne voordelen:

- Spouwmuurisolatie is zeer rendabel. Met spouwmuurisolatie kan beter worden bespaard dan met vloerisolatie of dakisolatie, er kan al snel tot 30% op uw energiefactuur worden bespaard.

- Een goed geïsoleerde spouwmuur zorgt ervoor dat er geen last meer zal worden ondervonden van vochtige binnenmuren en het voorkomt ook vocht- en schimmelproblemen in huis.

- De kosten voor spouwmuurisolatie zijn relatief gezien laag.

- Met muurisolatie creëert u een meer comfortabel en behaaglijk aanvoelend huis, ook zal de temperatuur van de binnenmuren zal omhoog gaan.

- De terugverdientijd van spouwmuurisolatie ligt zo rond de 3 jaar, dat betekent dat er hierna al geld wordt ‘verdiend’!

- Spouwmuurisolatie is ook nog eens goed voor het milieu, aangezien er brandstof bespaard zal worden en de CO2 uitstoot verkleind zal worden.

Premie voor spouwmuurisolatie

Verder is het ook zo dat u doorgaans in aanmerking komt voor een isolatiepremie wanneer u uw spouwmuur laat isoleren door een erkende isolateur. Op deze manier bent u dus nog voordeliger uit!

Vragen

Dat mag altijd.

Gemiddelde prijzen liggen tussen de €15 en €30 per m2. Om de beste prijs te vinden kunt u het beste meerdere isolatiefirma's vergelijken.
Nauwelijks. Het isolatiemateriaal wordt van buitenaf aangebracht en de klus is binnen één dag geklaard.
PUR, minerale wol of EPS isolatie zijn veelgebruikte materialen voor spouwmuurisolatie.