Spouwmuurisolatie Kortrijk

Woonachtig in de omgeving van Kortrijk en op zoek naar een isolateur bij u uit de regio? Dan bent u bij vindSpouwmuurisolatie.be aan het juiste adres. Wij werken samen met vele spouwmuurisolatiefirma's uit heel Vlaanderen. Door isolatie offertes van verschillende isolateurs uit de regio van Kortrijk met elkaar te vergelijken kunt u behoorlijk besparen op de kosten van isolatie.

Spouwmuurisolatie Kortrijk

Voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie heeft een aantal fijne voordelen:

- Spouwmuurisolatie is zeer rendabel. Met spouwmuurisolatie kan beter worden bespaard dan met vloerisolatie of dakisolatie, er kan al snel tot 30% op uw energiefactuur worden bespaard.

- Een goed geïsoleerde spouwmuur zorgt ervoor dat er geen last meer zal worden ondervonden van vochtige binnenmuren en het voorkomt ook vocht- en schimmelproblemen in huis.

- De kosten voor spouwmuurisolatie zijn relatief gezien laag.

- Met spouwmuurisolatie creëert u een meer comfortabel en behaaglijk aanvoelend huis, ook zal de temperatuur van de binnenmuren zal omhoog gaan.

- De terugverdientijd van spouwmuurisolatie ligt zo rond de 3 jaar, dat betekent dat er hierna al geld wordt ‘verdiend’!

- Spouwmuurisolatie is ook nog eens goed voor het milieu, aangezien er brandstof bespaard zal worden en de CO2 uitstoot verkleind zal worden.

Premie voor spouwmuurisolatie

Verder is het ook zo dat u doorgaans in aanmerking komt voor een isolatiepremie wanneer u uw spouwmuur laat isoleren door een erkende isolateur. Op deze manier bent u dus nog voordeliger uit!

Vragen

Dat mag altijd.

Gemiddelde prijzen liggen tussen de €15 en €30 per vierkante meter en zijn afhankelijk van de grootte van de spouw, het isolatiemateriaal waarvoor gekozen wordt en ook het isolatiebedrijf. Om de beste prijs te vinden kunt u het beste meerdere isolatiefirma's vergelijken.
Ja hoor, geen probleem. Na isolatie van de spouwmuur wordt meer en meer gedaan. Het is een prima manier om eenvoudig de isolatiewaarde van uw woning te verhogen en extra te besparen op stookkosten.
Er worden bij pur-isolatie twee vloeibare componenten tegelijkertijd ingespoten waardoor er een schuim gevormd wordt dat zich uitstekend aanhecht tegen het te isoleren materiaal, bijvoorbeeld de spouwmuren. Pur-schuim komt tot in de kleinste gaatjes en hoekjes, dit in tegenstelling tot isolatieplaten en -matten.