Spouwmuurisolatie Brugge

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Brugge en op zoek bent naar een isolateur bij u uit de regio, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse spouwmuurisolatie bedrijven uit heel Vlaanderen. Door isolatie offertes te vergelijken van verschillende isolateurs uit de regio van Brugge, kunt u aanzienlijk besparen op spouwmuurisolatiekosten.

Spouwmuurisolatie-Brugge

Wat zijn de voordelen van spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie heeft een aantal mooie voordelen:

- Spouwmuurisolatie is uiterst rendabel. Met spouwmuurisolatie kan meer bespaard worden dan met dakisolatie of vloerisolatie, er kan al snel tot 30% op uw energiefactuur worden bespaard.

- De kosten voor spouwmuurisolatie zijn relatief laag.

- De terugverdientijd van spouwmuurisolatie ligt rond de 3 jaar, dat betekent dat na deze 3 jaar er al geld wordt ‘verdiend’!

- Er zal met het isoleren van de spouwmuur een meer comfortabel en behaaglijk aanvoelend huis worden gecreëerd en ook de temperatuur van de binnenmuren zal omhoog gaan.

- Een goed geïsoleerde spouwmuur zorgt ervoor dat er geen last meer zal worden ondervonden van vochtige binnenmuren en het voorkomt ook vocht- en schimmelproblemen in huis.

- Spouwmuurisolatie is goed voor het milieu, aangezien er brandstoffen bespaard zullen worden en de CO2 uitstoot verkleind zal worden.

Spouwmuur isolatiepremie

U komt daarnaast in de meeste gevallen ook in aanmerking voor een isolatiepremie, wanneer u uw spouwmuur laat isoleren door een erkende vakman. Op deze manier bent u dus extra voordelig uit!

Vragen

Dat mag altijd.

De prijs voor spouwmuurisolatie hangt onder andere af van de grootte van de spouw, het isolatiemateriaal waarvoor gekozen wordt en ook het isolatiebedrijf. Gemiddelde prijzen liggen tussen de €15 en €30 per vierkante meter. Om de beste prijs te vinden kunt u het beste meerdere isolatiefirma's vergelijken.
Ja er wordt verwacht dat in de toekomst premies voor energiebesparende investeringen zullen worden afgebouwd, (wijzigingen waarschijnlijk al vanaf 2016). Het is daarom verstandig om uw huis zo snel mogelijk te laten isoleren.
Nauwelijks. Het isolatiemateriaal wordt van buitenaf aangebracht en de klus is binnen één dag geklaard.