Spouwmuurisolatie Antwerpen

Woonachtig in de omgeving van Antwerpen en op zoek naar een isolateur bij u uit de regio? Dan bent u bij vindSpouwmuurisolatie.be aan het juiste adres. Wij werken samen met vele spouwmuurisolatiefirma's uit heel België. Door isolatie offertes van verschillende isolateurs uit de regio van Antwerpen met elkaar te vergelijken kunt u behoorlijk besparen op de kosten van isolatie.

Spouwmuurisolatie-Antwerpen

Voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie heeft een aantal fijne voordelen:

- Spouwmuurisolatie is zeer rendabel. Met spouwmuurisolatie kan beter worden bespaard dan met vloerisolatie of dakisolatie, er kan al snel tot 30% op uw energiefactuur worden bespaard.

- Een goed geïsoleerde spouwmuur zorgt ervoor dat er geen last meer zal worden ondervonden van vochtige binnenmuren en het voorkomt ook vocht- en schimmelproblemen in huis.

- De kosten voor spouwmuurisolatie zijn relatief gezien laag.

- Met spouwmuurisolatie creëert u een meer comfortabel en behaaglijk aanvoelend huis, ook zal de temperatuur van de binnenmuren zal omhoog gaan.

- De terugverdientijd van spouwmuurisolatie ligt zo rond de 3 jaar, dat betekent dat er hierna al geld wordt ‘verdiend’!

- Spouwmuurisolatie is ook nog eens goed voor het milieu, aangezien er brandstof bespaard zal worden en de CO2 uitstoot verkleind zal worden.

Premie voor spouwmuurisolatie

Verder is het ook zo dat u doorgaans in aanmerking komt voor een isolatiepremie wanneer u uw spouwmuur laat isoleren door een erkende isolateur. Op deze manier bent u dus nog voordeliger uit!

Vragen

Dat mag altijd.

Veelgebruikte materialen voor spouwmuurisolatie zijn PUR, minerale wol of EPS isolatie.
Gemiddelde prijzen liggen tussen de €15 en €30 per vierkante meter, afhankelijk van onder andere af van de grootte van de spouw, het isolatiemateriaal waarvoor gekozen wordt en ook het isolatiebedrijf. Om de beste prijs te vinden kunt u het beste meerdere isolatiefirma's vergelijken.
Verwacht wordt dat de isolatiepremies in de nabije toekomst zullen worden afgebouwd, het is dus aan te raden om zo snel mogelijk isolatiewerken te laten uitvoeren om zo extra te kunnen besparen op isolatiekosten.