Woningwaarde verhogen? Spouwmuurisolatie werkt!

Mike avatar

Mike op 04-01-2016

Nu steeds minder mensen verhuizen en juist steeds meer mensen besluiten de huidige woning te verbouwen is het goed om eens te kijken hoe u op vrij eenvoudige wijze voor een hogere waarde van uw woning zorgt. Lees snel verder!

Woningwaarde verhogen met spouwmuurisolatie

Hogere woningwaarde verkrijgen?

Vaak denkt met door een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken te laten plaatsen dat dit voor een enorme toename in de waarde van de woning zorgt. Niets is minder waar. Want wat als de nieuwe bewoners een compleet andere smaak hebben en bovenaan hun lijstje zetten dat de keuken of badkamer eruit vliegt zodra zij besluiten het huis te kopen? Dan is uw investering weggegooid geld gebleken.

Wat dan wel voor een waardestijging van uw woning zorgt?

Een energiezuinig huis of aanpassingen in de woning die voor meer ruimte zorgen zoals een dakkapel of een serre. Sinds 2008 zijn woningeigenaren verplicht een energielabel te overhandigen als zij de woning gaan verkopen of verhuren. Dit certificaat geeft weisolaer hoe de isolatiewaarde van de woning is en geeft inzicht in het energieverbruik.

Een energiecertificaat wat aantoont dat uw woning zeer energiezuinig is zorgt voor een veel hogere verkoopprijs.

Geïnteresseerden in uw woning zullen het fijn vinden als de woning goed geïsoleerd en daarmee energiezuinig is. Het zorgt voor een hoger wooncomfort en een lagere energienota. Een mooi uitgangspunt voor u tijdens het onderhandelen over de prijs van uw woning.

Spouwmuurisolatie heeft het hoogste rendement

Van alle energiebesparende maatregelen die u kunt treffen levert spouwmuurisolatie het meeste rendement op. Vrijwel altijd binnen één dag geplaatst, terug verdiend binnen 3 tot 5 jaar en direct na isolatie begint het besparen al: een gemiddelde besparing van 25% op gas. Extra voordeel; u draagt bij aan een beter milieu!

Als u spouwmuurisolatie voor uw woning overweegt doet u er goed aan om offertes van meerdere installateurs met elkaar te vergelijken. In veel gevallen begint daar namelijk de eerste besparing al. Onderlinge prijzen lopen behoorlijk uiteen en door te vergelijken kiest u gemakkelijker de meest interessante vakman voor uw situatie.

Het zijn de eerste euro's die u in eigen zak steekt die voor een waardestijging van uw huis zorgen door te investeren in een energiezuinige woning!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!